Tenis / Simona Halep s-a calificat în semifinale, la Madrid

112
Tenis / Simona Halep s-a calificat în semifinale, la Madrid - simonahalep-1462464165.jpg

Articole recomandate

Halep a reușit să câștige un meci dramatic cu Irina Begu și s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1.Simona s-a impus categoric în primul set, scor 6-3, și puțini credeau că Irina mai poate reveni în set-ul secund.

Nu numai că a revenit, dar Irina a depășit-o pe Halep la toate capitolele câștigând setul secund în doar 24 de minute, scor 6-0. Scenariul s-a repetat în setul decisiv, dar de această dată Halep a fost cea care a dictat tempo-ul. La fel cum a revenit Begu în setul 2 a făcut Simona în decisiv. Locul 7 WTA a zdrobit-o pe Irina Begu, scor 6-1.

Asatfel Halep a 6-a favorită merge în semifinale după un meci în care colega din echipa României de Fed Cup i-a pus mari probleme nu doar în setul secund. Halep s-a concentrat însă poate cel mai mare secret al Simonei în partida din sferturi cu Begu a fost liniștea în joc pe care Halep și-a regăsit-o după o bună perioadă de timp obținând astfel și prima calificare într-un turneu Premier Mandatory din 2016!

În semifinale Simona va juca împotriva învingătoarei dintre Patricia Maria Țig (134 WTA) și Samantha Stosur (23 WTA), potrivit romanialibera.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1781 secunde