Tenis / Surprize şi spectacol, la meciul de retragere al lui Horia Tecău

182
Tenis / Surprize şi spectacol, la meciul de retragere al lui Horia Tecău - 1-1655114861.jpg

Articole de la același autor

Tenismenul constănţean Horia Tecău s-a retras din activitate cu prilejul unui spectaculos meci demonstrativ de dublu desfăşurat în BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival.

Alături de Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, în faţa a aproape 7.000 de spectatori, au evoluat Simona Halep, suedezul Robert Lindstedt (fost partener de dublu), Bethanie Mattek Sands (fosta parteneră de dublu mixt, alături de care a câştigat titlul la Australian Open), Andrei Pavel şi Marius Copil. De asemenea, în teren a intrat şi Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

Meciurile au fost un mix neconvenţional de joc şi momente surpriză. Sportivii au făcut schimburi surprinzătoare de echipă, au jucat cu copiii de mingi, cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep, dar şi cu primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc. Nu au lipsit nici momentele artistice şi surprizele pregătite de organizatori pentru Horia Tecău: Ilie Năstase i-a oferit cadou, în deschiderea spectacolului, racheta de lemn cu care a devenit nr. 1 ATP, cu semnătura lui.

Foto: Facebook / Sports Festival 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0574 secunde