Tenis / Turneul Campionilor rămâne la Londra până în 2018

97
Tenis / Turneul Campionilor rămâne la Londra până în 2018 - turneu-1447401364.jpg

Articole recomandate

Turneul Campionilor, ultima competiție a sezonului din circuitul masculin de tenis, în care se înfruntă anual cei mai buni opt jucători ai lumii, va avea loc la Londra până în 2018, a anunțat președintele Asociației Tenismenilor Profesioniști (ATP), Chris Kermode.



"Suntem încântați că am ajuns la un acord care va permite turneului să sărbătorească a zecea sa ediție consecutivă la Londra, în 2018", a declarat Chris Kermode, la finalul tragerii la sorți a grupelor turneului, care va debuta duminică în capitala britanică, transmite Agerpres.ro.

"Turneul Campionilor a cunoscut un succes spectaculos încă de la mutarea sa pe O2 Arena, în 2009, generând recorduri de afluență, o ambianță incredibilă și o audiență în creștere foarte puternică în lumea întreagă, care a depășit pentru prima oară bariera de 100 milioane de telespectatori, anul trecut", a adăugat oficialul englez, citat de AFP.

Succesul economic și sportiv al acestui eveniment găzduit de O2 Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, i-a convins pe responsabili circuitului profesionist să mențină Turneul Campionilor pe malul Tamisei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde