Tenis, US Open / Eugenie Bouchard, eliminată în optimile de finală

321
Tenis, US Open / Eugenie Bouchard, eliminată în optimile de finală - eugeniebouchard-1409668299.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep își va păstra locul 2 WTA după disputarea US Open, ea beneficiind, luni, de eliminarea jucătoarei Eugenie Bouchard (Canada) în optimile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, transmite Mediafax.ro.
După eliminare Simonei Halep în turul trei la US Open, poziția sa era amenințată de trei sportive, Petra Kvitova (Cehia), Maria Șarapova (Rusia) și Eugenie Bouchard (Canada).
Kvitova, locul 4 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, în turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, de Aleksandra Krunici (Serbia), iar Șarapova, locul 6 WTA, a fost întrecută, duminică, în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki.
Bouchard, locul 8 WTA, a fost învinsă, luni, în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (2), 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 17. Makarova o va întâlni, în sferturile de finală, pe Victoria Azarenka (Belarus), a 16-a favorită a competiției, care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4 pe Aleksandra Krunici (Serbia).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3392 secunde