Tevez i-a plătit-o cu vârf și îndesat lui Manchester United

1344
Tevez i-a plătit-o cu vârf și îndesat lui Manchester United - 793e6176395f98ae8312ff6d6f5f73fb.jpg
Atacantul Carlos Tevez a câștigat de unul singur meciul Manchester City - Manchester United 2-1, contând pentru semifinalele Cupei Ligii Angliei, manșa tur. Argentinianul, fost jucător al "diavolilor", de la care a venit la City, a marcat golurile gazdelor, în minutele 42 (din penalty) și 65, trecând peste golul lui Giggs, din minutul 17, care a deschis scorul. Returul se va juca pe 27 ianuarie.
Antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, crede că, după această victorie, echipa sa are prima șansă de calificare în finala competiției. Tehnicianul italian a recunoscut însă că City a avut și noroc că United nu a obținut egalarea.
Principalul oaspeților, Sir Alex Ferguson, nu s-a arătat afectat pentru că l-a bătut un fost elev de-al său. "Carlos nu e primul și, cu siguranță, nici ultimul jucător care îi dă gol unei foste echipe. Așa e în fotbal. Nu am nicio problemă", a arătat Ferguson.
Pe teren însă, orgoliile au fost mari, Tevez și Gary Neville, care, din postura de rezervă, se încălzea pe marginea terenului, având ceva de împărțit, după ce sud-americanul a egalat. Neville a făcut un gest obscen la adresa fostului său coechipier, gest care i-ar putea aduce o sancțiune din partea Federației Engleze de Fotbal, cu atât mai mult cu cât fundașul lui United este recidivist, primind, cu câteva luni în urmă, avertisment pentru un alt gest nesportiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0759 secunde