Toma Matei și Ion Șerban, prezenți la Europenele de box de la București

542
1
Toma Matei și Ion Șerban, prezenți la Europenele de box de la București - toma-1401905828.jpg

Articole de la același autor

Sportivele românce au mult succes la Campionatul European de box feminin, turneu care se desfășoară, în aceste zile, la București. 


"Avem deja cinci medalii de bronz asigurate, prin Steluța Duță, la categoria 48 kg, Simona Sitar, la categoria 64 kg, Elena Turcin, la categoria +81 kg, Marinela Radu, la categoria 81 kg, și Melinda Pantici, la categoria 51 kg. Dintre ele, cred că trei se vor califica în finală și vor lupta pentru titlurile continentale", a declarat, pentru "Cuget Liber", Toma Matei, oficialul constănțean, membru al Biroului Federal al FR de Box, fiind prezent la competiția din Capitală în calitate de manager general al lotului României pe probleme administrative. 


Alături de Toma Matei, se mai află un constănțean, Ion Șerban, fost președinte al FRB, în calitate de invitat special al actualei conduceri a federației. 


"Sunt cazate la Rin Grand Hotel delegații reprezentând 33 de națiuni. Am avut bucuria reîntâlnirii cu multe cunoștințe, oameni care fac parte din structurile de vârf ale forurilor europene și mondiale de box. Cu toții au urat succes fetelor noastre", a mai spus Toma Matei. 


Comentează știrea

Drew Brees Jersey
13 august 2014

And Moggridge tells the story of his own design process and explains the focus on people and prototypes that has been successful at IDEO? Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde