Tomis nu s-a înțeles cu Vlad Caba

266
Echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța și antrenorul Vlad Caba au purtat, vineri, noi tratative, însă cele două părți nu s-au înțeles și mai mult ca sigur că secundul Naționalei feminine nu va fi antrenorul tomitanelor. S-ar putea să mai aibă loc o rundă de negocieri, dar perspectiva nu e încurajatoare, CS Tomis tatonând deja noi piste. Pretențiile lui Caba au fost foarte mari și ușor nejustificate.
Echipa se va reuni luni, de la ora 16, indiferent dacă se va numi un antrenor principal sau nu până atunci. Handbalistele vor începe pregătirile sub comanda lui Victor Dăbuleanu (fost principal la Slatina), care va fi noul secund al Tomisului.
Vineri, oficialii constănțeni au anunțat perfectarea transferurilor interilor Janina Luca (de la Oltchim) și Andreea Tâlvâc (de la CSM Ploiești). Tomis a infirmat însă că tratează pentru achiziționarea Adei Moldovan și a lui Carmen Amariei.
***
La Campionatul European de tenis de masă pentru juniori și cadeți, din Cehia, competiție care a început vineri, echipele României au câștigat primele trei meciuri, la juniori: 3-0 cu Lituania, la fete (câte o victorie pentru constănțencele Cristina Hârâci și Ana-Maria Sebe); 3-0 cu Letonia și Grecia, la băieți (constănțeanul Lucian Munteanu aducând câte un punct în fiecare partidă).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iulie 2009
Stire din Sport : HCM s-a reunit cu 16 jucători
Pagina a fost generata in 1.9583 secunde