Superliga la rugby

Tomitanii, în fața unui nou coșmar. "Sper să ieșim sănătoși din teren!"

182

Articole de la același autor

Echipa de rugby Tomitanii Constanța primește, sâmbătă, de la ora 10.00, vizita CSM-ului Știința Baia Mare, echipă aflată pe primul loc în clasamentul Superligii. 


Tomitanii sunt pe ultimul loc, cu 0 puncte, și mai mult ca sigur tot acolo vor rămâne și după meciul cu băimărenii, singura întrebare fiind care va fi scorul final. Se anunță o partidă cu o favorită clară, urmând să se afle față în față ultima clasată și liderul neînvins al campionatului, Știința Baia Mare.
 
Una dintre multiplele probleme ale Tomitanilor o reprezintă numărul de accidentați. După meciul cu Gloria Buzău, trei jucători au ajuns la spital: Marian Gorcioaia, care a suferit o accidentare la coloană, Răzvan Berbece, care are o problemă la ligamentele genunchiului, și Ionuț Coman, care a suferit o fractură la mână. 


Aceștia nu sunt singurii jucători accidentați. În total, zece sportivi de la Tomitanii Constanța sunt indisponibili. 
"Avem infirmeria plină. Abia dacă vom putea să aliniem pe listă 18 jucători la meciul cu Baia Mare. Nici nu mă gândesc la rezultat. După meciul cu băimărenii, tot ce îmi doresc este să ieșim sănătoși din teren", a declarat, pentru "Cuget Liber" președintele și antrenorul Tomitanilor Constanța, Cristian Cojocaru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde