Transferul lui Claudiu Voiculeț la Steaua a căzut

1989
Transferul lui Claudiu Voiculeț la Steaua a căzut - 5734bb4825668b18cf9482687c0c2b40.jpg
Visul fostului mijlocaș farist Claudiu Voiculeț de a juca la Steaua s-a destrămat. În sezonul trecut, jucătorul a evoluat la Internațional Curtea de Argeș, iar fostul patron al piteștenilor, Benone Lazăr, a anunțat transferul la Steaua.
Jucătorul a venit în Ghencea, a dat declarații, a și fost prezentat pe site-ul oficial al Stelei, însă, până la urmă, după ce Victor Pițurcă și-a dat demisia, transferul a picat, iar Voiculeț s-a întors deja la antrenamentele Pandurilor Tg. Jiu, sub comanda antrenorului Ionuț Badea.
"Eu semnasem cu Steaua, dar transferul nu a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal. Oricine își dorește să joace la Steaua. Asta e, pentru mine n-a fost să fie. Sper să am evoluții bune la Pandurii și apoi vedem ce va fi", a spus Voiculeț, care va semna un contract pe doi ani.
Mijlocașul de 25 de ani nu a făcut parte din lotul care a trecut de la Inter Curtea de Argeș la Pandurii, astfel că oficialii echipei gorjene fac eforturi pentru a-l legitima pe jucător până sâmbătă, pentru a putea fi bun de joc la partida cu Gaz Metan Mediaș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Sport : "Marinarii" i-au pus gând rău Stelei
Pagina a fost generata in 0.4052 secunde