Trei atleţi tricolori, patru săptămâni de cantonament, la Nicosia

195
Trei atleţi tricolori, patru săptămâni de cantonament, la Nicosia - 1-1642431045.jpg

Articole de la același autor

Începând de duminică, 16 ianuarie, şi până pe 13 februarie, cei mai valoroşi aruncători români pe distanţe lungi vor efectua un stagiu de pregătire într-una dintre cele mai moderne baze sportive europene, informează Federaţia Română de Atletism.

Astfel, la „Allegra GSP Sport” din Nicosia (Cipru), vor beneficia de antrenamente în aer liber, specifice probelor lor, atleţii Bianca Ghelber (locul şase la ultimele Jocuri Olimpice la aruncarea ciocanului), Alexandru Novac (a 12-a poziţie la suliţă în cadrul aceleaşi competiţii de anul trecut) şi Alin Firfirică (participant la JO de la Tokyo în proba de aruncarea discului).

Cei trei atleţi sunt însoţiţi de antrenorii lor, Mihaela Melinte şi Teodoru Agachi.

XXX

Week-end-ul trecut, a debutat noul sezon indoor la atletism, la Bacău desfăşurându-se concursul Open „Cupa Bistriţei - Memorialul Nicolae Mihalache”, ediţia cu numărul 37.

De asemenea, sala „Ioan Soter” din Bucureşti a găzduit întrecerea internaţională de prăjină „Memorialul Emilian Enescu”, ediţia a VIII-a, competiţie în cadrul căreia s-a stabilit un nou record naţional de juniori I (U20). Astfel, rapidistul Răzvan Doroftei a corectat de două ori consecutiv cea mai bună performanţă naţională, prima oară trecând peste ştafeta ridicată la 4,83 m, pentru ca, a doua oară, să sară 4,90 m.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Atletism

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.343 secunde