Trei handbalişti de la HCDS, convocaţi la naţionala României

249
Trei handbalişti de la HCDS, convocaţi la naţionala României - trei2-1614096187.jpg

Articole de la același autor

Portarii Ionuț Iancu și Daniel Vasile, dar și interul stânga Gabriel Ilie, de la HC Dobrogea Sud, au fost convocați de selecționerul Rareș Fortuneanu la echipa națională de seniori pentru stagiul de pregătire care se va finaliza cu meciurile contra reprezentativei Kosovo, din preliminariile EURO 2022.

Handbaliștii constănţeni se vor prezenta la reunirea lotului în București, în data de 4 martie, la ora 12.00.

Primul meci al „dublei” cu Kosovo se va disputa pe 10 martie, la Priştina, iar cel de-al doilea, pe 14 martie, la București.

Până atunci, „delfinii” vor susține, vineri, 26 februarie, de la ora 13.45, la Sala Rapid din Bucureşti, meciul cu CSM Reșița, contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale. Constănţenii se pregătesc sub comanda antrenorilor Djordje Cirkovic și George Buricea pentru a bifa o nouă victorie în campionat.

Iată şi programul celorlalte partide ale rundei a 18-a: vineri, 26 februarie: CSU din Suceava - CS Dinamo Bucureşti, CSM Focşani - CSM Bucureşti, CSM Vaslui - CSA Steaua Bucureşti; sâmbătă, 27 februarie: AHC Potaissa Turda - CSM Făgăraş, HC Buzău - SCM Politehnica Timişoara, CSM Bacău - CS Minaur Baia Mare. CS Magnum Botoşani stă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4253 secunde