Trei jucători constănţeni, în cantonament la Snagov, cu naţionala de rugby în 7 a României

256
Trei jucători constănţeni, în cantonament la Snagov, cu naţionala de rugby în 7 a României - 1-1673606711.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativele de rugby în 7 seniori ale României, masculin şi feminin, se reunesc pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc la Complexul Sportiv Naţional Snagov.

Primii care intră în cantonament vor fi „stejarii”, reunirea fiind programată pentru luni, 16 ianuarie, ora 8.30, la sediul Federaţiei Române de Rugby. Stagiul va avea loc între 16 şi 20 ianuarie, în cadrul acestuia urmând să aibă loc şi o evaluare fizică şi tehnică a celor 30 de sportivi convocaţi.

Antrenorul principal Florin Vlaicu a chemat „la oaste” 30 de jucători, toţi legitimaţi la echipe care evoluează în Liga Naţională, printre aceştia aflându-se Marian Muntianu (CSM Constanţa), Codrin Bercu şi Gabriel Părăleşte (CS Năvodari).

Pentru „ghinde”, semnalul adunării se va da duminică, 22 ianuarie, perioada de pregătire fiind între 22 şi 29 ianuarie.

„Este un an foarte important, având în vedere că suntem calificaţi atât cu echipa masculină, cât şi cu cea feminină la European Olympic Games, ce va avea loc, în perioada 23-27 iunie, în Polonia. Această competiţie este criteriul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Este important, pentru că atât băieţii, cât şi fetele vor putea experimenta «visul olimpic» şi vor avea astfel acces la un nivel înalt de pregătire şi concurs. Această perspectivă sunt convins că va deschide noi iniţiative de atingere şi depăşire a unor performanţe pe care toată lumea şi le doreşte.

Astfel, noi şi noi generaţii de sportivi şi sportive vor avea un nou obiectiv major pentru care se vor pregăti şi vor concura: obiectivul olimpic”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, Daniel Mitrea, director tehnic rugby în 7.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde