Smart București - SN Constanța 1-2, în Liga I la fotbal feminin

Concurs Trei puncte câștigate în manieră de Rambo

270

Articole de la același autor

Pe un teren (fostul Electroaparataj din București) denivelat, recomandat mai degrabă pasionaților de paint-ball, două echipe de fotbal feminin, Smart și SN Constanța, s-au străduit să nu-și sucească gleznele și să încheie zdravene meciul de campionat. Efortul formației de pe litoral a fost răsplătit cu o victorie meritată, scor 2-1 (1-0), golurile fiind marcate de Luana Ilie (min. 15) și Alexandra Lupu (min. 65).
"Diferența putea fi mai mare, dar am plătit tribut ratărilor uriașe.
Le-am cerut fetelor să joace direct pe poartă, să evite clinciurile. Per ansamblu, echipa s-a mobilizat și și-a îndeplinit obiectivul. În situația noastră, spectacolul contează mai puțin, important este rezultatul", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul SNC-ului, Ion Zlate.
Tehnicianul constănțean a folosit următoarea formulă: Denisa Florea, Flori Răileanu, Niculina Radu, Raluca Maxim, Andreea Buga, Luana Ilie, Georgiana Ali (Mihaela Vălimăreanu), Gabriela Lupu (Maria Ghinea), Nicoleta Cioroiu, Monica Ursan (Alexandra Lupu), Iulia Ghimpu.
Etapa viitoare, duminică, 9 noiembrie, SNC va întâlni, pe terenul de la Poarta Albă, de la ora 11, pe Motorul Oradea, formație puternică, în componența căreia se regăsesc și trei jucătoare transferate din campionatul Ungariei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8605 secunde