Campionatul European de tenis de masă

Concurs Tricolorii au pătruns cu toate forțele în optimi

611
Tricolorii au pătruns cu toate forțele în optimi - 946c375daff5856fbf406371179bb997.jpg

Articole recomandate

România s-a calificat în faza optimilor de finală a Campionatului European de tenis de masă pentru juniori și cadeți, de la Istanbul, cu toate cele patru echipe, două la băieți și două la fete.
Cluburile constănțene LPS "Nicolae Rotaru" CSS și Farul sunt reprezentate în Turcia doar la juniori, de Cristina Hârâci și Lucian Munteanu, ambii oameni de bază în echipele tricolore.
În grupa preliminară D, junioarele s-au clasat pe locul secund, în urma Franței, ultimul meci al tricolorelor fiind un 3-0 cu Belarus, în care Hârâci a adus prima victorie, 3-1 (3, 8, -11, 7) cu Valeryia Labovich. Pe trei s-a clasat Croația, iar pe patru Belarus.
La băieți, România a încheiat seria E pe prima poziție, în clasament urmând Luxemburg, Irlanda și Georgia. În ultima partidă, tricolorii au dispus cu 3-0 de Irlanda, Lucian Munteanu realizând punctul de 2-0, în urma victoriei din partida cu Paul McCreery, scor 3-2 (4, 8, -9, -9, 6).
În optimi, juniorii au jucat ieri, contra Belgiei, în vreme ce Hârâci și compania evoluează astăzi, de la ora 12, cu Suedia.
Antrenorii lui Hârâci și Munteanu sunt Viorel Filimon, Liliana Sebe și Stelian Hașoti, primii doi conducând echipele naționale de senioare, respectiv junioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2753 secunde