Tricolorii fac repetiția generală pentru EURO în compania Georgiei

129
Tricolorii fac repetiția generală pentru EURO în compania Georgiei - trico-1454004487.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar de la Tbilisi (Georgia) pentru disputarea unui joc amical, pe teren propriu, înaintea participării la Campionatul European. 


Meciul amical România - Georgia se va disputa pe 3 iunie 2016, în România, și va fi ultima partidă de verificare a tricolorilor înainte de plecarea spre țara gazdă a Campionatului European 2016, Franța, programată două zile mai târziu. Locul și ora disputării vor fi anunțate ulterior. 


Conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, palmaresul confruntărilor cu Georgia este favorabil tricolorilor, care, din șase meciuri, au câș-tigat de patru ori, iar de două ori au obținut remize. Golaverajul este 14-3 în favoarea României. 


Ultimul duel, tot amical, a avut loc în noiembrie 2008, la București, când reprezentativa țării noastre s-a impus cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Ciprian Marica și Dorin Goian. 


România debutează la EURO 2016 pe 10 iunie, împotriva Franței, la Saint-Denis. Următoarele jocuri din grupa A a turneului final sunt cele cu Elveția (15 iunie, Paris) și Albania (19 iunie, Lyon). 


Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, într-o con-ferință de presă, că dacă naționala României nu poate disputa amicalul cu Spania din 27 martie la București, din cauza faptului că Arena Națională nu are avizul ISU, atunci va merge să joace această partidă în Germania. 


Burleanu a făcut referire la faptul că Arena Națională deține același tip de acoperiș retractabil precum stadionul din Frankfurt, dar, cu toate acestea, ISU nu acordă avizul pentru incendiu, motivând că materialul respectiv nu este omologat în România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6051 secunde