Tricolorii, pe locul al treilea la turneul de fotbal pe plajă din Portugalia

151
Tricolorii, pe locul al treilea la turneul de fotbal pe plajă din Portugalia - romania-1568142387.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal pe plajă a României a terminat pe locul al treilea turneul pentru menținerea/promovarea în Divizia A a Ligii Europene. 


Tricolorii au învins Grecia în finala mică, la loviturile de departajare, după ce, la finalul timpului regulamentar, tabela arăta 2-2. Golurile României au fost înscrise de antrenorul-jucător Ionuț Florea și Adrian Benciu. La loviturile de departajare, au înscris Ionuț Florea și Daniel Zaharia, în timp ce elenii au ratat de două ori, portarii Andrei Neag și Valentin Dumitrică reușind câte o paradă. 
Turneul a fost câștigat de reprezentativa Azerbaidjanului, echipă care a trecut în semifinale de România cu scorul de 2-1. 
Din lotul de zece jucători cu care antrenorul-jucător Ionuț Florea s-a deplasat la competiție din Portugalia, nouă sunt constănțeni. Este vorba chiar despre tehnicianul primei reprezentative și de jucătorii Valentin Dumitrică, Gheorghe Andrescu, Adrian Benciu, Enis Bolat, Liviu Croitoru, Marius Jalbă, Iulian Răvoiu și Daniel Zaharia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9347 secunde