Divizia A1 la volei masculin

Tur de forță pentru CVM Tomis: două victorii în deplasare

137
Tur de forță pentru CVM Tomis: două victorii în deplasare - voleicvmtomispiatraneamt17-1361118049.jpg
După o deplasare în țară de o săptămână, vicecampioana României, CVM Tomis, s-a întors la Constanța după ce a reușit să obțină două victorii importante: miercuri, cu U Cluj (3-0), și sâmbătă, cu CS Phoenix Șimleul Silvaniei (3-1). 

CVM Tomis a câștigat, sâmbătă, meciul contra Phoenix Șimleul Silvaniei, scor 3-1 (25-18, 25-21, 21-25, 25-16), contând pentru etapa a XVIII-a a Diviziei A1 la volei masculin, realizând astfel două victorii în deplasare, după cea reușită, miercuri, cu U Cluj (3-0), contând pentru etapa a XVI-a.

După meciul de la Cluj, constănțenii au preferat să rămână în Ardeal până la partida cu Phoenix, propunându-și să se întoarcă înapoi la Constanța și cu cea de-a doua victorie.

Cele două succese au fortificat poziția de lider în Divizia A1 a echipei conduse de Martin Stoev, astfel că CVM Tomis a acumulat 41de puncte, echipa de la malul mării fiind urmărită de SCMU Craiova, care are 33 puncte, și CS Unirea Dej, cu 32 p.

CVM Tomis va juca următorul meci, miercuri, la Sala Sporturilor, cu Știința Explorări Baia Mare.

Iată și celelalte rezultate ale etapei: Dinamo București - Steaua București 3-0, CS Unirea Dej - SCMU Craiova 3-1, Știința Explorări Baia Mare - VCM LPS Piatra Neamț 3-1, U Cluj - CSM Agronomia București 1-3. CS Remat Zalău a stat datorită numărului impar de echipe înscrise în campionat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3259 secunde