Turneu de tenis pentru amatori la Mamaia

719
Turneu de tenis pentru amatori la Mamaia - 8ea202ee87cb6f11ff8cd97110477d20.jpg

Articole de la același autor

Seria celor patru competiții interne de tenis pentru amatori se încheie în acest week-end, la Mamaia, la Tenis Club Idu, cu o întrecere care se desfășoară timp de patru zile.
Turneul a început ieri, iar duminică, 12 septembrie, se vor juca finalele. Participă 154 de tenismeni, cei mai mulți, 47, venind din București. Alte orașe reprezentate sunt Timișoara, Suceava, Tg. Mureș sau Cluj. Partidele se vor juca pe șapte terenuri de zgură.
Jucătorii au fost înscriși pe tablourile de concurs în funcție de poziția din clasament și de rezultatele anterioare, de la celelalte trei turnee (București, Cluj și Arad), astfel că participarea de la Mamaia este cea mai valoroasă din circuit. Favoriții: nivelul 5 - Daniel Badea (finalistul de la București), Andrei Niri; nivelul 6 - Sebastian Captan (campionul de la Cluj), Lucian-Alexandru Pană (finalistul de la Cluj); nivelul 7 - Adrian-Andrei Toma, Bogdan-Adrian Marcu; nivelul 8 - Adrian Gănescu, Alexandru Stoia (câstigătorul de la Arad); nivelul 9 - Alexandru Pop-Moldovan (finalistul de la București), Adrian-Cristian Teodorescu (campionul de la București).
Pe lângă întrecerea propriu-zisă de tenis, spectatorii vor putea urmări un meci demonstrativ în care evoluează Horia Tecău (mâine, de la ora 19) și un concert Direcția 5 (astăzi, de la ora 21). De asemenea, poimâine, de la ora 9, 50 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani vor participa în competiția dedicată lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3146 secunde