"Noaptea Campionilor", la Constanța

Turneul de Kung-Fu "Total Kontact 2" debutează în acest week-end

388
Turneul de Kung-Fu
Duminică, începând cu ora 19.00, la Pavilionul Expozițional din Constanța se va desfășura ediția a doua a turneului

"Total Contact" "Noaptea Campionilor", ediție care va reuni luptători de Kung-Fu, Kemp, Kick-boxing și Kyokushin într-o gală cu reguli K-1.

Turneul "Total Kontact 2" este organizat de către CS "Sakura" Constanța și Asociația Română de Kung-Fu. Ediția turneului va cuprinde lupte în cadrul a două piramide de concurs și o serie de meciuri "Super-fight".

La turneu vor participa sportivi practicanți de "Karate Kyokushin", "Kick-Boxing", "Kempo" și "Kung-Fu". Regulamentul permite acestora să lupte în sistem "Total Contact Kung-Fu", fiind apropiat de stilurile componente din federațiile de arte marțiale și de "K-1" ("K-1" înseamnă "Karate-Kungfu-Kickboxing", iar 1 = open, o singură categorie).

Dintre sportivii participanți, cei mai cunoscuți sunt: Tolea Ciumac, care va lupta într-un meci special "Super-Fight" cu sportivul Cătălin Marin (Foto - stânga) de la CS "Sakura" Constanța. La fel vor lupta și sportivii Sanchi Silviu de la CS "Sakura" Constanța, cu Adrian Roșca de la CS "Bogdan Ciubotariu" Constanța.

Dintre sportivii care vor lupta în sistem piramidă la -65 kg, vor fi: Ghiță Ștefan, campion național, Cosmin Jeliu, Alexandru Bantea, membrii ai CS "Sakura" Constanța, Florin Tulumb, de la CS "Juniorii" Tuzla și alții.

În cadrul piramidei +75 kg (open), vor participa: Petcu Tanislav, de la CS "Marea Neagră" Constanța, Gabriel Precup, Octavian Scoruș, de la CS "Sakura" Constanța, Doru Zelea, de la CS "Panda" Poarta Albă, Nicu Sterius, de la CS "Sakura" Năvodari și alții.

Programul ediției este următorul: duminică, deschiderea oficială (ora 19.00), meciuri preliminare în cadrul piramidelor de luptă (19.15), super-fight (20.15), meciuri semifinale (20.45), super-fight (21.15), finale (21.30), închiderea turneului (22.30).

Biletul de intrare la turneu costă 20 lei / persoană, iar pentru grupuri organizate se vor aplica reduceri de preț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.924 secunde