Turul ciclist "Cărțile Copilăriei pe bicicletă", în Constanța

86
Turul ciclist
Duminică, 3 mai, turul ciclist caritabil "Cărțile copilăriei pe bicicletă", organizat în beneficiul Asociației Curtea Veche cu participarea Alteței Sale Regale Principelui Nicolae al României și a campionului național la ciclism Alex Ciocan, ajunge în Constanța. Campania inedită de strângere de fonduri are drept scop realizarea de donații de carte în medii defavorizate prin programul național de lectură "Cărțile copilăriei".

Toți cei care doresc să susțină cauza Asociației Curtea Veche sunt invitați să se alăture plutonului de cicliști fie la sosirea, fie la plecarea acestuia din orașele de pe traseu. Astfel, pentru Constanța, cicliștii pot să conducă plutonul de la intrarea dinspre Valul lui Traian (la Vaporaș, ora 18.30) până la punctul de întâmpinare din fața City Park Mall Constanța (ora 19.00).


Evenimentul este un proiect unic în România, traversând, din Sighetu Marmației până în Constanța, 1.000 de kilometri și 10 orașe importante în doar 9 zile, în perioada 23 aprilie-3 mai, pentru promovarea lecturii și a unui stil de viață sănătos la nivel național. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.128 secunde