TVR 1 și TVR HD transmit meciul România-Franța de pe Național Arena

1496
TVR 1 și TVR HD transmit meciul România-Franța de pe Național Arena - nationalarena4-1315143709.jpg
Posturile de televiziune TVR 1 și TVR HD transmit primul mare meci din această toamnă al echipei naționale de fotbal, România-Franța, din cadrul preliminariilor Campionatului European ediția 2012, care va avea loc marți, 6 septembrie, de la ora 21,30, transmite Agerpres.
Partida marchează și inaugurarea celui mai nou și spectaculos stadion din România - Național Arena din București.
"Nu mai puțin de 20 de camere de filmare vor transmite pentru telespectatori atât partida de pe Național Arena, cât și celelalte programe pe care noi le-am pregătit pentru telespectatori - câteva studiouri de la noul stadion, precum și ediția specială Replay de luni seara. Un elicopter va survola Național Arena înaintea meciului, iar telespectatorii vor putea urmări imagini de pe stadion, precum și atmosfera existentă înainte de meci, de sus, cu ajutorul camerei instalate în acel elicopter", a precizat Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay de la TVR 1 și unul dintre cei doi comentatori ai partidei România - Franța, alături de Emil Hosu Longin.
TVR va realiza un making-of al evenimentului de la Național Arena în full HD, care va fi difuzat într-o viitoare ediție a emisiunii Replay de la TVR 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Sport : România a învins Luxemburg cu 2-0
Pagina a fost generata in 0.346 secunde