UEFA a decis proceduri disciplinare împotriva a două cluburi

182
UEFA a decis proceduri disciplinare împotriva a două cluburi - uefaflag-1492261233.jpg

Articole recomandate

Uniunea Europeană de Fotbal a deschis vineri proceduri disciplinare împotriva cluburilor Olympique Lyon și Beșiktaș Istanbul, după violențele care au avut loc joi seara, pe stadionul din Lyon, cu ocazia meciului din prima manșă a sferturilor de finală ale competiției Europa League.


Olympique Lyon va trebui să răspundă în fața comisiei UEFA pentru deficiențele organizatorice, legate în special de separarea suporterilor turci de cei ai echipei gazdă. Clubului francez i se reproșează, de asemenea, invadarea terenului de către fani, "după cel de-al doilea gol marcat de Olympique Lyon", a indicat forul fotbalistic continental într-un comunicat, scrie Agerpres.ro.

Beșiktaș Istanbul va da socoteală pentru "lansarea de proiectele" din tribune, precum și incidentele provocate de fanii săi.

Nu a fost fixată deocamdată nicio dată a audierilor și nici a verdictului, UEFA precizând că va oferi alte detalii legate de acest subiect în următoarele zile.

Meciul de pe stadionul Parc OL din Lyon a debutat cu o întârziere de 45 de minute, din cauza invadării terenului de joc de către suporterii lui Olympique Lyon aflați la peluza sud. Aceștia au dorit să se protejeze de proiectilele și petardele lansate din tribune de fanii turci.

Confruntările dintre fanii celor două formații au început în afara stadionului, cu două ore înaintea jocului, continuând apoi în tribune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.627 secunde