Campionatul Național de atletism pentru seniori

Ultima "strigare" pentru biletele de Londra

237
Astăzi și mâine, atleții de la CS Farul participă la Campionatul Național de atletism pentru seniori, la București, pe stadionul "Dinamo", cu mențiunea că probele de aruncare a ciocanului și greutății se vor desfășura pe stadionul "Iolanda Balaș Soter".
La București, "gheparzii" de la malul mării vor avea ocazia, pentru ultima oară, de a îndeplini baremele de participare pentru Jocurile Olimpice de la Londra (27 iulie - 8 august).
De la CS Farul, vor participa, la feminin: Andreea Ogrăzeanu, la 100 m și 200 m (antrenor, Cristina Manea); Nadia Ilaș, la 100 mg (antrenor, Cătălin Ganera); Cristina Bujin, la triplusalt (antrenor, Lenuța Dragomir); Cristina Sandu, la lungime (antrenor, Lucian Sfia); Anca Heltne, la aruncarea greutății (antrenor, Gabriel Bădescu); Maria Mazilu, la 100 m și 200 m (antrenor, Cătălin Ganera); Alina Râpanu, la 400 m și 800 m (antrenor, Ion Veliciu); Mihaela Bobocea, la 800 m și 1500 m (antrenor, Valentin Anghel); la masculin: Iulian Geambazu, la 200 m și 400 m (antrenor, Cătălin Ganera); Andrei Dănilă, la 200 m și 400 m (antrenor, Cătălin Ganera); George Moroșan, la 400 m (antrenor, Cecilia Gevat și Alin Larion); Cornel Bănănău, la 110 mg (antrenor, Marian Cifer); Bogdan Ciucă, la 400 mg (antrenor, Cătălin Ganera); Adrian Dăianu, la triplusalt (antrenor, Lenuța Dragomir); Cristi Boboc, la triplusalt (antrenor, Niculina Chiricuță).
"Andreea Ogrăzeanu va încerca să facă baremul la 200 m, pentru că la 100 m îl are deja îndeplinit. De asemenea, Cristina Sandu este aproape de barem la proba de lungime. Sunt baremuri foarte dificile, dar sperăm să ne clasăm printre puținii atleți care vor participa, anul acesta, la JO", a declarat, pentru "Cuget Liber", expertul sportiv CS Farul, Dumitru Mihăilescu.

Probele sportive de atletism la Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfășura în ultimele zece zile ale competiției, adică în perioada 3 -12 august, la Stadionul Olimpic. Evenimentele din aer liber vor începe și se vor sfârși la The Mall.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1858 secunde