Cupa României la Kata, stilul Shito-Ryu

Ultima verificare înainte de debutul Mondialelor

243
Duminică, 22 iunie, la București, se va desfășura Cupa României la proba de Kata (luptă imaginară) din stilul "Shi-to-Ryu", la individual, pentru copii, cadeți, juniori și seniori.
De la CS Marea Neagră, vor participa nouă sportivi, la următoarele categorii de vârstă: copii 8-9 ani: Marian Cîju; copii 10-11 ani: Marian Răzvan Ilișanu, Constantin Cîju; copii 12-13 ani: Bogdan Mitel, Marian Cosmin Sandu, Nicolae Tudosoiu; mini-cadeți 14-15 ani: Ioan Zal Gidu, Alexandru Antonache; cadeți 16-17 ani: Alin Nicolae Enache.
La competiție, sportivii vor fi însoțiți de președintele clubului, Florin Iordănoaia, și de secretarul general Mihai Cîju.
"Această Cupă a României la Kata este ultimul test înaintea participării la Campionatul Mondial de Karate Shito-Ryu din luna iulie, de la Barcelona. Dacă, acum două săptămâni, trei sportivi au obținut dreptul de participare
la proba de Kumite, după concursul de duminică, vom vedea dacă este cazul să pregătim sportivi și la aceas-tă probă, a declarat Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4911 secunde