Un alergător a câștigat un maraton după ce oamenii din fața lui au mers într-o direcție greșită

292
Un alergător a câștigat un maraton după ce oamenii din fața lui au mers într-o direcție greșită - owy5mde3ytm4zmzmnme3yjvizme2m2u4-1508741719.jpg

Articole recomandate

Eyob Faniel a câștigat în mod surprinzător maratonul de la Veneția după un incident bizar, în care grupul de alergători din față au urmat o motocicletă și au greșit direcția, informează The Guardian.


Favoriții Abdulahl Dawud, Gilbert Kipleting Chumba, Kipkemei Mutai și David Kiprono Metto se aflau în fața lui Eyob Faniel, un italian născut în Eritreea, când motocicleta care conducea alergătorii a greșit drumul.


Faniel, care aleargă pentru clubul local din Veneția, se afla la doar un minut în spatele liderilor de la acea vreme și a profitat, devenind primul italian care câștigă cursa în 22 de ani. El a terminat maratonul în 2 ore, 12 minute, 16 secunde.


"Nu a fost o cursă ușoară, a trebuit să alerg singur pe Ponte della Libertà. Îmi dedic victoria pentru că am crezut mereu în munca mea, în ciuda tuturor dificultăților", a declarat câștigătorul la finalul cursei, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4459 secunde