Etapa a doua a Turului Dobrogei, câștigată de un ciclist de la Olimpic Team Autoconstruct

Un Cioban tare-n spițe!

3084
Un Cioban tare-n spițe! - d8f83dab00109d0cecc260ec858fb35d.jpg
Sportivul Sergiu Cioban, de la Olimpic Team Autoconstruct, a câștigat etapa a doua a Turului Dobrogei la ciclism, ediția a 11-a, secțiunea seniori, desfășurată, vineri, pe traseul Constanța - Negru Vodă - Mangalia și retur (130 kilometri). Alexandru Ciocan, de la Dinamo București, a trecut al doilea linia de sosire, iar Victor Mironov, tot de la Olimpic Team Autoconstruct, a fost al treilea.
"A fost o etapă destul de liniștită, însă, la ieșirea din Mangalia, s-au strâns norii și, de la câteva picături, s-a ajuns la ploaie cu găleata. Cred că, dacă ar mai fi durat câteva minute, era posibil să suspendăm cursa. Trebuie să remarc și evadarea de aproximativ 100 de kilometri a patru cicliști - doi bulgari, un dinamovist și unul de la Tușnad, ei fiind prinși din urmă de restul plutonului cu 15 kilometri înainte de sosire", a declarat, pentru "Cuget Liber", Valeriu Andoniu, directorul de turneu.
Turul Dobrogei continuă în week-end, după următorul program: sâmbătă: ora 9:30 - prezența echipelor în parcarea de la Sala Sporturilor; ora 10:00 - etapa a III-a, 90 km, start tehnic, Sala Sporturilor; traseul: Sala Sporturilor - b-dul Tomis - șoseaua Ovidiu - intersecție șoseaua spre Tulcea - intersecție Lumina - Tariverde - Cogealac și retur - intersecție Lumina - Ovidiu - sosire depozit Elvila; duminică: ora 9:00 - prezența echipelor în parcarea de la Sala Sporturilor; ora 9:30 - etapa a IV-a, circuit 70 km - start festiv, pluton compact Sala Sporturilor; ora 10:15 - start tehnic, Campus Universitar - b-dul Aurel Vlaicu - intersecție b-dul Tomis și retur; ora 12:30 - plecare în pluton compact spre parcarea AutoGrup Sud, unde, de la ora 13:30, va avea loc festivitatea de premiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Atenție, duminică vin cicliștii!
Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Sport : "Extratereștri" pe două roți
Pagina a fost generata in 0.2772 secunde