Un CLUB din Liga 1, LOVIT DE ULTIMA DECIZIE UEFA. Ce a hotărât forul CONTINENTAL

97
Un CLUB din Liga 1, LOVIT DE ULTIMA DECIZIE UEFA. Ce a hotărât forul CONTINENTAL - uefapoza-1379695368.jpg

Articole recomandate

Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis, astăzi, ca primele pentru șase cluburi participante în cupele europene în acest sezon, între care și Astra Giurgiu, să fie suspendate din considerente legate de fair-play-ul financiar, informează uefa.com.


Primele pentru cluburile Astra, Metalurg Donețk (Ucraina), Hajduk Split (Croația), H©K Zrinjski (Bosnia-Herțegovina), Skonto FC (Letonia) și Trabzonspor (Turcia) au fost suspendate în așteptarea unei analize aprofundate.


Măsura de suspendare a primelor va rămâne în vigoare până când cluburile în cauză își vor rezolva problemele privind sumele restante sau până când o decizie finală va fi luată de camera de judecată a CFCB.


Pe de altă parte, camera de investigații a CFCB a cerut altor 25 de cluburi informații suplimentare, grupările respective urmând să fie monitorizate în săptămânile următoare. "În total, 31 de cluburi au fost invitate să dea informații privind situația lor, la 30 septembrie 2013, în legătură cu plățile restante", se menționează în comunicatul UEFA. Echipa Astra Giurgiu a participat în acest sezon în preliminariile Ligii Europa, fiind eliminată în play-off, scrie Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Sport : Decizie importantă luată de UEFA
Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda a fost suspendat din PDL
Pagina a fost generata in 0.3959 secunde