Un fan al echipei Galatasaray și-a numit copilul "Hagi"

100
Un fan al echipei Galatasaray și-a numit copilul

Articole recomandate

Un fan al echipei Galatasaray, Yunus Dinc, și-a numit copilul nou-născut Hagi, ca omagiu pentru fostul internațional român care a făcut istorie la gruparea din Istanbul, relatează jurnalul Yeni Cag citat de News.ro.


Hagi Mete Dinc s-a născut joi, în districtul Pendik din Istanbul, iar tatăl său a postat pe rețelele de socializare o imagine cu certificatul de naștere.

Pe contul de Twitter "Bitse de Gitsek" a fost postată și o imagine cu o floare primită cu ocazia nașterii lui "JrHagi", cu două mesaje atașate: "I love you Hagi" și "Demisia, Dursun Ozbek!!!", primul fiind celebra scandare a fanilor pentru Gheorghe Hagi, iar al doilea un mesaj pentru președintele clubului Galatasaray.

Pe același cont s-a postat și o imagine cu bebelușul cu chipul acoperit cu un emoticon, alături de un anunț de genul celor făcute în cazul achiziționării de fotbaliști: "JrHagi a făcut vizita medicală și a semnat contract pe viață cu Galatasaray".

Gheorghe Hagi a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2001, în 132 de meciuri, și a înscris 73 de goluri. El a câștigat cu echipa din Istanbul de patru ori campionatul Turciei, de două ori Cupa Turciei, de două ori Supercupa Turciei. Cupa UEFA și Supercupa Europei în 2000.

Hagi a fost și antrenor la Galatasaray, în 2004-2005 și 2010-2011, și a câștigat Cupa Turciei, în 2005.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6355 secunde