Un fost jucător al lui HCM Constanța, în conducerea administrativă la CSU Neptun

173
Un fost jucător al lui HCM Constanța, în conducerea administrativă la CSU Neptun - handbalneptunboiceanu-1372870530.jpg

Articole de la același autor

Fostul pivot al HCM Constanța, Silviu Băiceanu, care a evoluat la Univ. Poli Timișoara în sezonul trecut, va reveni la Constanța în postură de membru administrativ al CSU Neptun Constanța. 

Băiceanu s-a înțeles cu nou-promovată în Liga Națională de handbal feminin și va ocupa un loc în Conducerea Administrativă.

Acesta nu a semnat încă un contract. Cele două părți s-au înțeles, pentru moment, verbal, urmând ca postul să fie ocupat în următoarea perioadă.

"Trecerea pe care am făcut-o este bruscă, însă este ceea ce-mi place mie, pentru că nu vreau să mă apuc de antrenorat. A venit într-un moment în care nu mă așteptam, handbalul feminin este diferit de cel masculin, însă sper să pot să mă descurc", a declarat Silviu Băiceanu.

CSU Neptun se va reuni săptămâna viitoare, pe 10 iulie, în vederea pregătirilor pentru noul sezon. Momentan, la echipă nu a sosit nicio jucătoare (și nici nu au plecat din cele care au ajutat la promovare!), însă cei din conducerea clubului poartă discuții în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4909 secunde