Un fotbalist de la Academia Hagi i-a dat gol Angliei

1083
1
Un fotbalist de la Academia Hagi i-a dat gol Angliei - 585658b667a23474f968d1df30fdbc42.jpg
Șase fotbaliști de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", Gabriel Iancu, George Șerban, Bogdan Țâru, Ionuț Puțanu, Bogdan Mitache și Daniel Păiuș, participă în această perioadă, cu echipa națională Under-17 a România, în Portugalia, la "Algarve Cup", o competiție de verificare, la care, pe lângă echipa gazdă, mai evoluează Anglia și Germania.
În prima partidă, tricolorii au remizat cu reprezentativa Albionului, 1-1, golul României fiind marcat de Iancu (min. 25), care a deschis scorul. Englezii au egalat în minutul 44, prin Cauley Woodrow. În timpul meciului, pe lângă Iancu, au fost folosiți și ceilalți cinci constănțeni convocați.
Vineri, România a întâlnit Portugalia, iar duminică, 27 februarie, va înfrunta Germania, de la ora 11,30.

Comentează știrea

Nedelcu
28 ianuarie 2012
Gabriel Iancu

As dori daca este posibil, sa puneti pe site, golurile lui Gabriel Iancu din Antalia.Acest copil a reusit sa marcheze 2 goluri, absolut superbe, iar cel de la 40 de m...dejea nu mai are nici un comentariu. Am cautat inregistrarea video pe diverse site0uri si nu l-am gasit, asa ca vin cu rugamintea de a posta d-vs aceste secvente, avand in vedere ca este la echipa lui Hagi din Constanta, iar dvs ii urmari foarte atent pe acesti copii din propria gradina. Va multumesc anticipat! Nedelcu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.277 secunde