Un handbalist de la HC Dobrogea Sud, infectat cu Covid-19. "Nu am ascuns rezultatele!"

928
Un handbalist de la HC Dobrogea Sud, infectat cu Covid-19.

Articole de la același autor

În urma informaţiilor apărute în mediul online, potrivit cărora cinci jucători de la HC Dobrogea Sud ar fi infectaţi cu virusul Covid-19, iar acest lucru ar fi fost ascuns, conducerea clubului constănţean a ţinut să lămurească situaţia.

„În urma testelor Covid-19 efectuate vineri, 2 octombrie, trei jucători au ieşit cu rezultat neconcludent şi au fost nevoiţi să repete testul. La a doua seria de teste, sâmbătă, 3 octombrie, doi dintre ei au primit rezultat negativ, iar unul a ieşit pozitiv. Acesta nu a mai făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe, clubul nostru a înştiinţat DSP-ul, iar jucătorul urmează protocolul medical impus de autorităţi.

Suntem echipa din România cu cele mai multe teste făcute de la reluarea activităţii. Ne testăm săptămânal, iar în ultimele două săptămâni, am făcut-o chiar de patru ori! Nu am ascunde niciodată rezultatele testelor pentru a merge cu jucători infectaţi la turneele organizate în Liga Naţională şi, astfel, să punem în pericol starea de sănătate a tuturor echipelor.

Suntem la Sfântu Gheorghe, cu gândul la suporterii noştri şi la o nouă victorie în campionat”, a transmis conducerea clubului constănţean.

Meciul HC Dobrogea Sud - CSM Bucureşti se joacă, astăzi, de la ora 16.30, fiind transmis în direct de TVR 1.

Foto: gaceta.unam.mx 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Actual : Donald Trump, prima declarație din spital
Pagina a fost generata in 5.6511 secunde