Un jucător de la Astra Giurgiu, depistat cu noul coronavirus

156
Un jucător de la Astra Giurgiu, depistat cu noul coronavirus - astracoronavirussursathescotsman-1596026722.jpg

Articole de la același autor

Ljuban Crepulja de la Astra Giurgiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și confruntarea dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu, programată miercuri de la 21:30 a fost amânată. Conform protocolului, play-off-ul nu se poate încheia la data stabilită. 


Finalul de sezon este unul cu mari probleme în Liga 1. Au mai rămas două etape de disputat din play-off, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj se bat pentru câștigarea campionatului, cele două formații fiind despărțite de un punct.
Numai că, în ziua meciului dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv și meciul a fost amânat. Numai că, play-off-ul trebuie să se încheie până pe data de 3 august, fiind data limită stabilită de UEFA pentru a trimite echipele care vor juca în cupele europene.


Cei de la Astra Giurgiu nu mai pot fi programați în următoarele cinci zile de campionat. Conform regulamentelor, Ljuban Crepulja va fi izolat de colegii săi, iar peste câteva zile va urma o nouă testare la echipa giurgiuveană. Abia după cinci zile, echipa va putea fi din nou programată în campionat.


Astfel, teoretic meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova ar putea să se dispute pe 3 august, când e programată confruntarea din ultima etapă dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj. Va fi interesant de văzut care va fi decizia pe care o ia LPF. Până la următoarea testare, Astra Giurgiu trebuie să rămână în izolare.


Sursa: www.fanatik.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5153 secunde