Un nou eşec! Tomitanii, depăşiţi net de Dinamo, în Cupa României

189
Un nou eşec! Tomitanii, depăşiţi net de Dinamo, în Cupa României - unnou-1601223541.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby ACS Tomitanii a suferit o nouă înfrângere, scor 14-34, în partida cu CS Dinamo Bucureşti, disputată, sâmbătă, pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, în cadrul Grupei B a Cupei României.

Rugbiştii constănţeni au avut o evoluţie foarte slabă în prima repriză, tabela indicând la pauză scorul de 21-0 pentru Dinamo. După pauză, balanţa s-a mai echilibrat, însă nu într-atât încât să fie pusă sub semnul întrebării victoria echipei dinamoviste.

XXX

Meciul CS Universitatea Cluj - SCM Timişoara, programat duminică, de la ora 11.00, la Cluj, tot în etapa a doua a Cupei României la rugby, nu s-a mai desfăşurat, din cauza unui caz pozitiv la coronavirus în lotul echipei bănăţene.

„Decizia vine după ce unul din jucătorii de la SCM Timişoara a fost testat pozitiv la Covid-19, iar alţi câţiva componenţi ai echipei, deşi negativi la testare, prezintă simptome compatibile cu Covid-19. Hotărârea a fost luată punându-se pe primul plan sănătatea şi siguranţa jucătorilor şi pentru a evita riscurile unei contaminări în masă a jucătorilor celor două formaţii”, a anunţat Federaţia Română de Rugby.

Meciul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Septembrie 2020
Stire din Social : Trei focare de coronavirus la Constanţa
Pagina a fost generata in 1.2759 secunde