Un nou record pentru Messi: al 43-lea "El Clasico"!

676
Un nou record pentru Messi: al 43-lea

Articole recomandate

Argentinianul Lionel Messi a disputat duminică al 43-lea "El Clasico" din cariera sa, depășindu-l astfel pe spaniolul Xavi Hernandez, fostul căpitan al Barcelonei, care a disputat 42 de derby-uri împotriva rivalei Real Madrid, informează Agerpres.

Messi a înfruntat-o pe Real de 27 de ori în Primera Division, de 8 ori în Cupa Regelui, de 6 ori în Supercupa Spaniei și de 2 ori în Liga Campionilor. Prima sa apariție în "El Clasico" a avut loc pe 19 noiembrie 2005, când avea doar 18 ani, pe Santiago Bernabeu, catalanii impunându-se atunci cu 3-0.

Atacantul argentinian al Barcelonei este depășit ca număr de derby-uri doar de căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, care a avut duminică de-a 44-a sa apariție în El Clasico. Ramos a înfruntat-o pe Barca de 30 de ori în campionat, de 4 ori în Cupa Regelui, de 6 ori în Cupa Spaniei și o dată în Liga Campionilor.

Real Madrid a învins-o pe marea rivală FC Barcelona cu scorul de 2-0, duminică seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', în etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Spaniei, prin golurile lui Vinicius Junior (71) și Mariano Diaz (90+2). Grație acestui succes, Real a revenit în fotoliul de lider al clasamentului, depășind-o cu un punct pe Barca.

În total, FC Barcelona și Real Madrid s-au înfruntat de 244 de ori în meciuri oficiale, fiind la egalitate la numărul de victorii (96-96), în 52 de meciuri fiind consemnată remiza.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4485 secunde