Un român țintește titlul european la lupte greco-romane

248
Un român țintește titlul european la lupte greco-romane - ddd-1581369384.jpg

Articole recomandate

Sportivul român Alin Alexuc-Ciurariu îl va înfrunta pe georgianul Levan Arabuli în finala cat. 130 kg, la greco-romane, marți, la Campionatele Europene de lupte de la Roma, transmite Agerpres. Alexuc, medaliat cu bronz la Europenele de anul trecut de la București, și-a asigurat medalia după ce l-a învins, luni, în semifinale pe ucraineanul Nikola Kucimi. Românul s-a impus în optimi în fața rusului Zurabi Ghedehauri, iar în sferturi l-a întrecut pe azerul Sabah Saleh Shariati.

Mihai Mihuț va lupta pentru bronz la cat. 63 kg, greco-romane, cu învingătorul dintre azerul Taleh Mamadov și ungurul Erik Torba. Mihuț a trecut în optimi de sârbul Perica Dimitrijevic, în sferturi a câștigat în fața turcului Rahman Bilici, dar a pierdut semifinala cu rusul Ibraghim Labazanov.

Florin Tița (cat. 55 kg), care a câștigat și el bronzul anul trecut, la București, l-a învins în calificări pe ucraineanul Koriun Sahradian, însă a pierdut în sferturi în fața rusului Vitali Kabaloev și va evolua în recalificări contra turcului Dogus Ayazci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4158 secunde