Unirea Urziceni l-a trimis pe Renato în echipa ideală a Ligii Campionilor

1061
Unirea Urziceni l-a trimis pe Renato în echipa ideală a Ligii Campionilor - 902850e8151c331e357fee2a74b5b0d8.jpg
Mijlocașul echipei FC Sevilla, Renato, a fost ales de UEFA în echipa ideală după prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor, în urma prestației pe care a avut-o în partida cu Unirea Urziceni, scor 2-0.

"Renato a fost un om decisiv în partida pe care FC Sevilla a câștigat-o cu Unirea Urziceni, scor 2-0. Primul gol, înscris de Luis Fabiano, a venit după o pasă foarte bună de la Renato. Tot Renato a închis meciul cu un gol înscris cu 20 de minute înainte de final", se arată pe site-ul UEFA.
Echipa ideală după prima etapă a grupelor Ligii Campionilor este: Buffon (Juventus) - Maicon (Internazionale Milano), Mangala (Standard Liege), Van Buyten (Bayern Munchen), Cissokho (Olympique Lyon) - Timoșciuk (Bayern Munchen), Misimovic (Wolfsburg), Renato (FC Sevilla), Pirlo (AC Milan) - Grafite (Wolfsburg), Inzaghi (AC Milan).
În altă ordine de idei, atacantul brazilian al formației FC Sevilla, Luis Fabiano, a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din lume în acest sezon, cu 12 reușite, el fiind la egalitate cu alți doi fotbaliști din Africa. În aceeași ierarhie, întocmită de Federația Internațională de Istorie și Statistică, se află și atacantul Stelei, Bogdan Stancu, cu 6 goluri.
În întocmirea acestui top se iau în calcul golurile înscrise pentru echipele naționale și cele marcate în competițiile internaționale inter-cluburi.

Prelungiri cu nemiluita pentru Manchester
Campioana Angliei, Manchester United, este formația care beneficiază de cele mai multe minute de prelungire în cazul în care scorul îi este defavorabil, potrivit unui studiu.
Ultimul meci câștigat de United în prelungiri a fost derby-ul cu City, când Owen a marcat golul de 4-3 în minutul 90+6. Potrivit unei analize a partidelor disputate de echipa pregătită de Sir Alex Ferguson de la începutul sezonului 2006-2007, United a primit cel puțin un minut în plus în cazul în care nu era în avantaj după 90 de minute, în comparație cu meciurile când conducea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1531 secunde