Campionatul Național Universitar de rugby în 7

Universitatea "Ovidius" Constanța, învinsă într-o finală dramatică

303
Echipa Universității "Ovidius" Con-stanța a devenit vicecampioană în cea dintâi ediție a Campionatului Național Universitar de rugby în 7, competiție care s-a derulat, zilele trecute, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București.
Cu șase formații la start, împărțite în două grupe, turneul a fost extrem de animat, spectacolul nelipsind din niciun joc, din primul până în ultimul minut. Studenții constănțeni au câștigat ambele meciuri din Grupa A, 36-5 cu Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia și 14-12 cu Universitatea de Vest Timișoara, au terminat faza întâi pe primul loc, cu șase puncte, și au mers apoi în semifinale, unde au învins, cu scorul 21-7, pe Politehnica Iași.
Așadar, calificare en-fanfare pentru "Ovidius" în marea finală, unde adversară a fost Universitatea Cluj Napoca. Dobrogenii s-au aflat la conducerea ostilităților, au avut mai mult inițiativa și se părea că trofeul va lua calea litoralului, dar un eseu al ardelenilor, venit în ultimele minute, a stricat bucuria constănțenilor. Clujul s-a impus cu 26-22 și este prima campioană universitară la rugby în 7.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.3211 secunde