UPDATE - Sportul constănțean, în DOLIU. A murit antrenorul emerit Mihail Făgărășan

862
6
UPDATE - Sportul constănțean, în DOLIU. A murit antrenorul emerit Mihail Făgărășan - mihailfagarasan-1405413256.jpg

Articole de la același autor

Sportul constănțean este în doliu, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani, antrenorul emerit Mihail Făgărășan. Specialist de marcă în handbal, Făgărășan a fomat generații întregi de mari sportivi și a avut rezultate de seamă, dedicându-și întreaga viață sportului. Mihail Făgărășan este o emblemă a Clubului Sportiv Școlar numărul 1 din Constanța, unde a avut peste 40 de ani vechime. La CSS1 a îndeplinit și funcția de director adjunct. 
 


"Știam despre situația dânsului de săptămâna trecută. Se afla în spital având complicații la plămâni și inimă și era dependent de oxigen. Nu știu cum s-a putut întâmpla. La 68 de ani este mult prea devreme. Sunt bulversat. Este dureros pentru mine pentru că el este cel care mi-a pus mingea în mână. A fost un important om de bază în evoluția handbalului în orașul nostru. Dumnezeu să-l ierte!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanța. 


Făgărășan și-a dedicat toată viața sportului și a format generații întregi de mari sportivi. Astăzi, toți îl plâng și își vor aminti cu drag de el.


"A fost un om puternic, cu suflet mare. A fost foarte devotat sportului și a muncit mult. A fost antrenorul nostru și coleg cu mine și am trăit momente bune și rele împreună. Era un luptător, dar nu știu ce s-a întâmplat. Este o mare durere pentru sportivi, pentru fani, pentru Constanța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Crăciun, antrenorul CSU Neptun.


Comentează știrea

europeanu
15 iulie 2014
Dumnezeu sa-l ierte !

Un OM mare ne-a parasit...pacat...

mariana S
15 iulie 2014
condoleante

Dumnezeu sa il odihneasca in pace! UN. OM DEOSEBIT!

paul
15 iulie 2014
SPORTUL CONSTANTEAN

S-A SCRIS INCA O PAGINA,IN ISTORIA ORASULUI DE LA MALUL MARII.DUMNEZEU SA-L IERTE

Elena Hanu
15 iulie 2014
Dumnezeu sa-l ierte

Pacat, mai avea multe de spus. Din ce in ce mai putini profesionisti adevarati in jurul nostru ! Multa liniste, Domnule Profesor !

Je
15 iulie 2014
Mi-a distrus cariera

Mi-a distrus cariera desi eram unul dintre cei mai buni la css1.In ziua cand m-a eliminat de la clubul sportiv (desi nu aveam nici o legatura cu incidentul respectiv) m-am jurat ca ma voi razbuna.Nu am mai apucat,au trecut peste 20 de ani si se pare ca timpul le rezolva pe toate. Maestre,intr-o alta lume iti voi plati pentru ce mi-ai facut.....

N.E.
15 iulie 2014
O viață dedicată handbalului

Viața s-a scurs foarte repede fără handbal de parcă altfel nu se putea...... Inima unui mare antrenor a încetat să mai bată, lăsând in urmă regrete și durere. Generații de tinerii l-au avut ca antrenor și mulți dintre ei au gustat din marea performanță. O persoană ambițioasă, demnă, foarte directă și muncitoare. Poate cuvintele sunt sărace pentru un om de valoarea domnului Făgărășan. Dumnezeu să te odihnească în pace ! Prietenii nu te vor uita niciodată.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9717 secunde