Urnele pentru tragerea la sorți a grupelor CM 2014

140
Urnele pentru tragerea la sorți a grupelor CM 2014 - urne-1386177208.jpg

Articole de la același autor

FIFA a anunțat componența urnelor pentru tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului Mondial din 2014, competiție care se va desfășura, în perioada 12 iunie - 13 iulie 2014, în Brazilia.

Astfel, în Urna 1, cea a capilor de serie, se regăsesc reprezentativele Braziliei, Argentinei, Columbiei, Uruguay-ului, Spaniei, Germaniei, Belgiei și Elveției.

Celelalte urne sunt: 2 (America de Sud și Africa) - Chile, Ecuador, Ghana, Camerun, Coasta de Fildeș, Nigeria, Algeria; 3 (Asia, Oceania și America Centrală și de Nord) - Japonia, Australia, Iran, Coreea de Sud, SUA, Costa Rica, Honduras, Mexic; 4 (Europa) - Olanda, Italia, Bosnia-Herțegovina, Anglia, Croația, Grecia, Portugalia, Rusia, Franța.

În urna a patra, se află nouă echipe, astfel că va fi efectuată o tragere la sorți, urmând ca naționala trasă să fie plasată în urna doi. Această echipă va fi plasată în aceeași grupă cu o formație sud-americană din urna 1: Brazilia, Argentina, Columbia, Uruguay.

Tragerea la sorți a grupelor CM 2014 va avea loc, mâine, de la ora 18.00 (ora României), la Costa do Sauipe, evenimentul fiind oficiat de secretarul general al FIFA, Jerome Valcker. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Callatis Mangalia, victorie cu Sporting
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Garda de Coastă știe și fotbal!
Pagina a fost generata in 0.8442 secunde