Antrenorul CSU Neptun, Florentin Pera:

"Va fi o luptă dură pentru evitarea retrogradării"

857
3
Antrenorul echipei de handbal feminin CSU Neptun Constanța, Florentin Pera, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că lupta pentru evitarea retrogradării este una dură și ea se va da până la sfârșitul sezonului.
"Nu știu exact de câte puncte mai avem nevoie pentru a ne atinge obiectivul. Lupta pentru evitarea retrogradării va fi lungă și grea. Pentru noi, urmează câteva meciuri foarte importante, cum ar fi cele cu Craiova sau Deva, în care orice se poate întâmpla. Mai mult, de la etapă la etapă apar rezultate surprinzătoare și niciodată nu poți să spui că ți-ai făcut baremul necesar de puncte până în momentul în care, matematic, nu se mai poate întâmpla nimic și ești 100% salvat de la retrogradare. Fetele trebuie să rămână concentrate pentru toate meciurile care le mai avem de jucat. Nu putem să tratăm cu superficialitate niciun adversar, pentru că ne-ar putea costa. Orice punct contează în acest moment în lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales că sunt foarte multe echipe care luptă pentru salvare", a declarat Pera.

Comentează știrea

JM
11 aprilie 2012
...

Probabil ai vrut să spui "antrenorul echipei feminine de handbal", pentru că nu există handbal feminin și handbal masculin...

JR
11 aprilie 2012
"""

Cand si cu cine joaca Neptun de unde putem afla?

Aragorn
11 aprilie 2012
ptr. JR

Miine, joi 12.04, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor, contra CSM Ploiesti. Veniti la meci, fetele au nevoie de sustinere !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3592 secunde