Valerii Moraru este noul acționar majoritar al FC Rapid

56
Valerii Moraru este noul acționar majoritar al FC Rapid - 61230376-1406366187.jpg

Articole recomandate

Omul de afaceri basarabean Valerii Moraru a devenit, sâmbătă, acționarul majoritar al FC Rapid, preluând 75 la sută dintre acțiunile deținute de cei patru suporteri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului giuleștean.


Fanii primiseră 80 la sută din acțiunile clubului de la Adrian Zamfir și i-au cesionat lui Valerii Moraru doar 75 la sută.

"Suporterii acționari nu au dorit să cedeze toate cele 80 la sută din acțiuni, păstrându-și trei dintre ei câte 1 la sută, iar unul 2 la sută. Motivul invocat de aceștia este că doresc să poată convoca în cazuri extreme Adunarea Generală a clubului și pentru a putea lua cunoștință despre deciziile importante pe care le va lua în perioada următoare Valerii Moraru. Cei patru suporteri s-au obligat printr-un contract să cedeze și cele 5 la sută din acțiuni către Moraru în momentul în care clubul va ieși din insolvență", au declarat sursele citate.

Avocații lui Valerii Moraru au notificat deja administratorul judiciar și au solicitat înscrierea omului de afaceri basarabean în registrul intern al acționarilor SC FC Rapid SA, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0993 secunde