Vânătoarea ouălor de Paști, pe lacul Techirghiol

193
Vânătoarea ouălor de Paști, pe lacul Techirghiol - vanatoarea-1619103882.jpg

Articole de la același autor

Clubul Nautic Român (CNR), în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret (DSTJ) Constanța, organizează vineri, 23 aprilie, de la ora 15.00, o vânătoare de ouă pentru sportivii legitimaţi, pe lacul Techirghiol, informează directorul executiv al clubului, Gülbin Amet.

Iepurașul de Paște va sosi la bordul unui velier pe lac, pentru a arbitra şi juriza vânătoarea de ouă, pe apă, competitorii având de căutat pe apa lacului, în rada Bazei Nautice din Techirghiol, nu mai puţin de 100 de baloane colorate, pline cu apă dulce.

„La vânătoarea ouălor vor participa sportivii secțiilor de yachting, kaiac și stand up paddle ai Clubului Nautic Român, startul competiţiei urmând a fi anunțat chiar de către iepurașul pascal. Acesta îi va însoți pe apă pe cei 30 de concurenți și va urmări cu atenție spiritul fair-play, cunoștințele și aplicarea regulamentului de navigație al sportivilor cu vârste cuprinse între 5 și 23 de ani”, a declarat Gülbin Amet.

La final, competitorii vor fi recompensaţi pentru destoinicie cu ouă de ciocolată, în echivalentul baloanelor recuperate de pe apă. Evenimentul se va desfășura ținând cont de normele în vigoare de protecție împotriva virusului Covid-19 şi cu măsurile ecologice specifice pentru biotopul acvatic şi zona de protecţie Ariei Naturale Protejate Lacul Techirghiol. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5141 secunde