Veronica Negreanu, premiul I la Crosul Unirii de la Alba Iulia

266
Veronica Negreanu, premiul I la Crosul Unirii de la Alba Iulia - cros-1574714539.jpg

Articole de la același autor

Patru pensionari constănțeni au participat, în week-end, la Crosul Unirii de la Alba Iulia, la care au fost invitați copii, tineri, dar și vârstnici. Prin acest eveniment, s-a dorit marcarea celor două evenimente de la 1 Decembrie: aniversarea Marii Uniri din 1918 și sărbătorirea Zilei Naționale a României. 


Din orașul de la malul mării, s-au prezentat Stela Ghegeriu, Maria Văsii, Niculae Văsii și veterana atletă Veronica Negreanu, în vârstă de 89 de ani, care s-a întors, din nou, acasă cu premiul I, la categoria 85-89 de ani, fiind recompensată de către organizatorii crosului cu o nouă medalie. Fostul medic a obținut această performanță după parcurgerea a 2,9 km. 


Viorica Negreanu a declarat, pentru "Cuget Liber", că va continua să participe la astfel de competiții, mai ales pentru că, alergând, a reușit de-a lungul timpului să își cunoască mai bine țara și oamenii care trăiesc în ea. 


Din păcate, contracandidații ei sunt din ce în ce mai puțini, anul acesta, în cursă înscriindu-se doar 20 de alți vârstnici. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9982 secunde