Veste bună pentru tatăl unui junior de la BC Athletic. Banii necesari pentru operație s-au strâns

166
Veste bună pentru tatăl unui junior de la BC Athletic. Banii necesari pentru operație s-au strâns - athletic-1594712564.jpg

Articole de la același autor

Familia juniorului legitimat la BC Athletic Constanța, Vlad Munteanu, trece prin momente dificile, iar așa cum ne-a obișnuit clubul de la malul mării nu rămâne nepăsător în astfel de situații.


Tatăl sportivului se luptă cu o boală grea pe care aproape a reușit să o învingă, însă ca acest lucru să se întâmple mai rămâne de făcut un singur pas.


Aflat în Turcia, la o clinică medicală specializată în astfel de probleme, acesta va fi supus unei noi intervenții chirurgicale pe creier, numite Gamma Kneif. Cu ajutorul celor de la BC Athletic Constanța, dar și cu cel al oamenilor care nu au rămas nepăsători și au donat diverse sume de bani, operația va avea loc și toată lumea speră că tatăl lui Vlad Munteanu se va însănătoși.


"Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au gândit la noi. Știm acum că, pe lângă Dumnezeu, care nu ne-a abandonat și a fost în tot acest timp cu noi, sunt și oameni care ne iubesc. Suma de bani necesară pentru intervenție s-a strâns. Dumnezeu să vă întoarcă înzecit . Vă rugăm să ne purtați în continuare în palmele dumneavoastră. Cereți cu îndrăzneală, pentru că știm că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă!" , este mesajul apărut pe pagina de facebook construită special pentru acest caz, numită "Miracol pentru tatăl lui Vlad Munteanu". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde