Veste șoc în Liga 1. O echipă s-a desființat!

215
Veste șoc în Liga 1. O echipă s-a desființat! - 266785266785coronafotbal-1400914221.jpg

Articole recomandate

Corona Brașov, formația susținută și de Primăria municipiului de sub Tâmpa a retrogradat în liga a doua după numai un an de la momentul în care promova pe prima scenă, pentru ca acum că aibă parte de o nouă vește șocantă.

Într-o conferință de presă, autoritățile locale brașovene au anunțat desființarea echipei, pe motivul lipsei pe performanțe.

"Adunarea Generală a Acționarilor Asociației Sportive Corona a decis vineri desființarea echipei de fotbal, urmând ca în perioada următoare să se analizeze oportunitatea reînființării sau a finanțării unei echipe de fotbal așa cum a fost ea înființată inițial și anume, cu parcurgerea tuturor pașilor începând cu ligile inferioare până la Liga I.

Sigur că, înființarea echipei Corona la momentul în care s-a făcut nu o comentez acum, cert este că din punct de vedere al Consiliului Local și al performanței sportive eram îndreptățiți să finanțăm această echipă atâta timp cât a promovat din liga a doua în Liga I, ceea ce din punct de vedere sportiv reprezintă o performanță", a spus viceprimarul Brașovului, Răzvan Popa, scrie digisport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde