Veste-șoc la Real Madrid! Zinedine Zidane a anunțat că va pleca de la echipă

479
Veste-șoc la Real Madrid! Zinedine Zidane a anunțat că va pleca de la echipă - zizu-1527770951.jpg

Articole recomandate

Decizie șocantă luată cu puțin timp în urmă de Zinedine Zidane. Antrenorul francez a părăsit campioana Europei.


În vârstă de 45 de ani, antrenorul francez a decis să-i părăsească pe "galactici" după aproape 900 de zile înc are i-a condus spre glorie. Zidane a reușit în cei trei ani de mandat să le aducă madrilenilor trei Ligi ale Campionilor la rând. "Zizou" a preluat Real Madrid în ianuarie 2016, iar până acum "galacticii" au cucerit 9 trofee: de trei ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).


"Am decis să nu continui anul viitor la Madrid. E un moment rar, important pentru toți, cred că e nevoie de un alt discurs, după acești trei ani, dar și de alte metode de a lucra. Aceasta e decizia mea! Iubesc Real Madrid și îi mulțumesc președintelui Florentino Perez că mi-a dat șansa asta, îi voi fi recunoscător toată viața.

Madridul mi-a oferit totul. Voi fi apropiat de acest club toată viața. Dar decizia de a pleca, poate pentru unii, nu are logică. Pentru mine are. E momentul pentru a face o schimbare. Cred că e decizia corectă pentru toată lumea. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru susținerea și dragostea lor.

Am trecut prin momente complicate în acest sezon, când nu am fost la nivel maxim, dar fanii ne-au împins de la spate și ne-au făcut să fim mai buni.

Cred că jucătorii au nevoie de o schimbare și trebuie să le mulțumesc pentru că la sfârșitul zilei ei sunt cei care luptă pe teren, iar acesta este un club cu pretenții uriașe. Mereu vrem mai mult și mai mult. Nu puteam să cer mai mult de la acești jucători, dar acum e momentul ca ei să asculte de altă voce în vestiar", a declarat legendarul Zidane, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi alături de Florentino Perez, președintele clubului.

Potrivit Marca, ziarul de casă al trupei de pe "Santiago Bernabeu", Zinedine Zidane va continua fie la cârma naționalei Franței, fie la cea a lui Manchester United. Posibilii înlocuitori ai francezului la Real Madrid ar putea fi Guti sau Mauricio Pochettino.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 Ianuarie 2016
Stire din Sport : Zidane, debut de senzație ca antrenor
Pagina a fost generata in 0.5833 secunde