Veteranii de la CFR Constanța, pe podium în Divizia B la bowling

197
Veteranii de la CFR Constanța, pe podium  în Divizia B  la bowling - veteraniibowling-1450468551.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Popice-Bowling s-a divizat, recent, formându-se două instituții diferite. Secția de popice-bowling a CS CFR Constanța a legitimat 14 sportivi la federația de bowling și 12 la popice. Dintre aceștia, opt au dublă legitimare.

Seniorii constănțeni țintesc în noul an Campionatul Național de veterani la popice, dar nu se dau în lături nici de la alte competiții de popice.

La bowling, clubul constănțean este angrenat în campionatul Diviziei B, ediția 2015-2016, unde concurează cu o echipă mixtă. Sistemul de joc s-a modificat. Echipele nu mai joacă fiecare cu fiecare, ci se dispută câte un turneu pe terenul fiecărei formații. În actuala ediție, se regăsesc șapte formații.

Până acum, s-au desfășurat două turnee, iar echipa constănțeană se regăsește pe locul al treilea, după echipe din Ploiești și Galați.

La cea de-al doilea concurs, disputat recent, CFR Constanța s-a clasat pe locul al doilea, iar cei mai buni jucători ai echipei au fost Cornel Antimirescu (1.113 puncte), Tanior Nasîp (1.084 p) și Cătălin Antimirescu (1.075 p).

A treia etapă este programată în perioada 16-17 ianuarie. Turneul de la Constanța se va organiza în luna martie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 0.2778 secunde