Sâmbătă, la Stejaru, de la ora 13, Săgeata - FC Farul

Victoria ar fi colac de salvare pentru "marinari"

3515
Victoria ar fi colac de salvare pentru
Constănțenii se agață cu toate puterile de acest meci, pentru a păstra și în continuare șanse la promovare. Dacă bat, speranțele rămân vii, dacă nu, lupta pentru Liga 1 e cam gata.

La cinci puncte de promovare, Farul susține, sâmbătă, un nou meci de totul sau nimic, în fieful unei alte contracandidate la promovare, Săgeata Stejaru, care-i devansează pe "marinari" cu patru lungimi. Pentru a nu ieși de pe drumul către primul eșalon, constănțenii au nevoie stringentă de victorie. Se anunță un meci încins, cunoscute fiind ambițiile Săgeții când vine vorba de un meci cu Farul.
"Va fi o partidă importantă pentru ambele echipe. După Sportul, jucăm iar un meci decisiv. Eu cred că victoria noastră la Stejaru este echivalentă cu obținerea promovării. Nu ne temem de nimeni, dar toate adversarele trebuie luate în considerare, cu atât mai mult cu cât Săgeata este una dintre formațiile bune ale seriei. Totul e să jucăm bine și să fim concentrați. Lipsa omului de gol al Stejarului, Ștefan Cio-banu, poate fi un atu pentru Farul, dar gazdele au jucători care îl pot înlocui", a declarat veteranul Bogdan Andone, totodată antrenor secund la Farul.
Lotul de 18 al "marinarilor" a fost stabilit vineri, după antrenamentul de dimineață, la finele căruia jucătorii au rămas în cantonament. Dennis Șerban și Gică Butoiu s-au oprit la: Sardescu, Măcelaru - portari; Mățel, Pătrașcu, Păcuraru, Ninu, Ignat - fundași; Andrade, D. Prodan, B. Andone, Larie, Matei, Mansur, Cristocea - mijlocași; Fatai, Chico, Doicaru, M. Ene - atacanți, Pantelie rămânând pe dinafară. Cei doi juniori ai Farului sunt, așadar, Matei și Mansur, Tudorache fiind cedat Farului II, pentru meciul cu Viitorul Constanța, iar Henry fiind suspendat, la fel ca Soare. Alți doi indisponibili ai "marinarilor" sunt Gaston și Ben Teekloh (accidentați).
"Cred că sâmbătă ne jucăm ultima șansă. Va fi un meci dificil. Ne trebuie neapărat victoria, iar dacă vom juca cu dezinvoltură și cu spirit de sacrificiu, ca împotriva Sportului, o vom obține. Sunt optimist că vom ieși bine din acest meci, pentru că, de la venirea lui Dennis Șerban, observ la băieți o altă mobilizare și o altă atitudine, schimbate în bine, atât la antrenamente, cât și la meci", a spus și portarul Farului, Radu Sardescu.
Viorel Căpriță, fostul președinte al AS Midia Năvodari, pe care Farul l-a ofertat pentru funcția de director executiv, a discutat și vineri, la club, cu șefii "marinarilor". Căpriță și Giani Nedelcu, patronul Farului, au urmărit, de pe marginea terenului II, o parte a antrenamentului, întreținându-se cu Dennis Șerban.
***
Formația probabilă a Farului: Sardescu - Mățel (cpt.), Pătrașcu, Păcuraru, Cristocea - Andrade, B. Andone, Larie, Mansur - Doicaru, Chico.
Arbitrează Paul Unimatan (Zalău); asistenți, Vasile Marinescu (București), Anghel Voicu (Suseni); rezervă, Marius Bocăneală (Galați); observatori, Gheorghe Moise (București), Viorel Leșeanu (Giurgiu).
Meciul începe la ora 13 și este transmis în direct la sport.ro. Suporterii Farului au anunțat că cei care vor dori să-i încurajeze pe "marinari" la Stejaru sunt așteptați sâmbătă, la ora 8,30, în fața stadionului "Farul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3266 secunde