Victoria cu Astra II o obligă pe Săgeata să o bată și pe Gloria Buzău

608
Victoria cu Astra II o obligă pe Săgeata să o bată și pe Gloria Buzău - b09000c8c8d7de04d6db251bf5b6d9a0.jpg
Vice-lidera seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, Săgeata Năvodari, susține meciul din etapa a 19-a a campionatului pe teren propriu, cu Gloria Buzău, ocupanta poziției a noua în clasament. Partida se va juca sâmbătă, 26 martie, de la ora 11, pe stadionul "Flacăra" din Năvodari, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită.
Aurel Șunda, antrenorul principal al Săgeții, a declarat că echipa sa trebuie să câștige meciul cu buzoienii, pentru a confirma jocul bun din etapa trecută, cu Astra II, câștigat în deplasare de năvodăreni, scor 3-2.
"Situația din clasament ne obligă să obținem o nouă victorie. Trebuie să rămânem concentrați. Vrem să demonstrăm încă o dată că înfrângerea cu Dinamo II a fost un accident și să trecem și de Gloria Buzău, care, la rândul ei, a bătut-o pe Dinamo II", a spus Șunda.
Săgeata Năvodari se confruntă cu trei probleme de lot la meciul de sâmbătă, Jianu, M. Gheorghe și Dâlbea, toți accidentați. Dâlbea a suferit la Giurgiu, în partida cu Astra II, o puternică lovitură la coapsă.
Meciul Săgeata Năvodari - Gloria Buzău va fi arbitrat de Ion Roșu (1 Decembrie); asistenți, Gabriel Stroe (Pitești), Mircea Grigoriu (București); rezervă, Ionuț Smeu (Brăila); observator de arbitri, Daniel Burloiu (Galați).

"Putem recupera diferența de patru puncte care ne despart de liderul Ceahlăul Piatra Neamț. Noi ne gândim doar la fotbal și avem încredere că Săgeata va reprimi dreptul de promova-re în Liga 1. Vrem să câștigăm cu Gloria Buzău, pentru a fi pregătiți de meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a 20-a"
Florin Bold, fundaș Săgeata Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Martie 2011
Stire din Sport : Fotbaliștii Farului pică pe capete
Sâmbătă, 19 Martie 2011
Stire din Sport : Până aici v-a fost!
Pagina a fost generata in 0.2745 secunde