Nea Salamina - CVM Tomis, în Challenge Cup la volei masculin

Victoria deschide Constanței ușa calificării

511
Victoria deschide Constanței ușa calificării - volei-1328114738.jpg
CVM Tomis Constanța joacă, în această seară, la Limassol, împotriva formației Nea Salamina Famagusta, în prima manșă a optimilor Challenge Cup la volei masculin.

Formația de pe litoral, antrenată de bulgarul Martin Stoev, este cotată la casele de pariuri cu prima șansă la calificare în sferturi, însă directorul executiv al CVM-ului, Serhan Cadâr, susține că jucătorii săi trebuie să ignore calcul hârtiei și să își trateze adversarii cu maximă seriozitate, astfel încât să câștige în Cipru.

"Întâlnim un adversar puternic, care, chiar dacă nu va juca pe propriul teren, va avea cu siguranță publicul de partea sa, iar băieții noștri trebuie să fie atenți. Nu știu în ce măsură vom avea suporteri la acest meci, pentru că, deși în Cipru există o comunitate foarte mare de români, faptul că partida se joacă la mijlocul săptămânii ar putea să conteze, însă cu siguranță nu vom fi singuri și vom avea suficienți susținători. Din informațiile pe care le dețin, la Limassol sunt 13 grade, însă băieții s-au adaptat și s-au antrenat normal, nefiind afectați de diferențele de temperatură. Antrenorul are tot lotul la dispoziție, rămâne ca lupta să se dea pe teren. La casele de pariuri avem prima șansă, însă sper ca jucătorii să nu se bazeze pe asta și să câștige pe teren jocul cu Salamina", a declarat, pentru "Cuget Liber", Serhan Cadâr.

Dacă va trece de Nea Salamina, CVM Tomis va întâlni, în turul următor, câștigătoarea dublei dintre Olympiakos Pireu și Maccabi Tel Aviv.

"Favorită clară în această dublă este formația din Grecia, însă în sport surprize s-au mai văzut, mai ales că nici la greci nu este situația prea roz, criza financiară fiind mult mai mare decât cea din România. Dovadă stă faptul că echipele lor mici au început să capoteze, iar jucătorii pleacă spre alte cluburi din alte țări, printre care și România. Dacă ne vom califica în sferturi, o să evoluăm în prima par-tidă pe teren propriu, iar pentru manșa retur vom face tot ce ne stă în putere pentru a avea un număr de fani cât mai mare alături de echipă în depla-sare", a mai spus oficialul Tomisului.

Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3345 secunde